został dodany do koszyka
 +48 501 021 440, +48 22 218 45 35 edem@edem.com.pl

Polityka prywatności hurtowni EDEM

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). 

Zgodnie z wymogami rozporządzenia RODO informujemy że:

  1. nasza firma gromadzi i przetwarza Państwa dane osobowe  w celu obsługi zamówień składanych za pośrednictwem sklepu internetowego oraz w celach marketingowych wyłącznie naszej firmy; mogą być też one użyte w celu profilowania by umożliwić przygotowanie spersonalizowanej oferty handlowej;
  2. nie sprzedajemy, nie przekazujemy, nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych osobom/firmom trzecim chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami. Nie przewidujemy również przekazywania danych osobowych poza granicę Unii Europejskiej w szczególności na obszar Stanów Zjednoczonych i Kanady;
  3. zgromadzone dane mogą być przekazane firmom współpracującym z Administratorem danych osobowych na podstawie umów powierzenia niezbędnych do obsługi sklepu internetowego, w tym do realizacji zamówień internetowych: 
  • PayPro SA oraz firma DialCom24 Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu (60-327) ul. Kanclerska 15 –realizacja płatności za pośrednictwem portalu Przelewy24.pl
  • DPD Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-274), ul. Mineralna 15 – obsługa kurierska zamówień
  • Biuro Księgowe ATS ADL Agnieszka Laskowska, z siedzibą w Warszawie (02-255) ul. Krakowiaków 103 pok. 333 - księgowość związana z realizacją zamówień
  • SPdesign Piotr Święch z siedzibą w Bydgoszczy (85-733), ul. Marie Curie Skłodowskiej  76/24 przestrzeń serwerowa
  1. macie Państwo prawo wglądu, weryfikacji i modyfikacji swoich danych osobowych oraz prawo do sprostowania, ograniczenia profilowania i prawo do bycia zapomnianym. W celu skorzystania z przysługujących praw prosimy o skorzystanie z linku rezygnacji znajdującym się u dołu każdego maila newslettera lub o kontakt z naszym biurem obsługi klienta edem@edem.com.pl lub (+48) 501 021 440.

Nasza firma posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie akceptację na jego otrzymywanie. Przysyłamy w nim informacje o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu. Tę formę komunikacji z Klientem wykorzystujemy również do przesyłania powiadomień związanych z funkcjonowaniem naszej firmy oraz naszej oferty handlowej.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych, prosimy zgłaszać na adres ewa.malinowska@edem.com.pl  bądź telefonicznie pod numerem +48 501 021 440.


O EDEM

Nasza firma istnieje od 1997 roku. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w handlu upominkami, artykułami dekoracyjnymi oraz porcelaną użytkową i dekoracyjną.Czytaj więcej

Postanowiliśmy rozszerzyć swoją działalność i otworzyliśmy hurtownię, do której serdecznie zapraszamy każdego, kto tu trafił.

Nasze hasło: „Edem dla każdego… dla domu… dla niej… i dla niego” jest naszą wizytówką. Staramy się aby w naszej firmie każdy znalazł coś interesującego. Mamy w ofercie nie tylko delikatne, ozdobne filiżanki ale również talerze codziennego użytku. Obok dekoracyjnych figurek znajdziecie Państwo ładne i funkcjonalne gadżety kuchenne, pachnące świece w ekskluzywnych opakowaniach, świeczniki, szkło użytkowe, wazony i pudełka ozdobne. Mamy najpopularniejsze wzory skarbonek takie jak świnki, ale również skarbonki ręcznie robione i zdobione, ładne i zabawne. Oferujemy wszystko co może być użyteczne i dekoracyjne. Nasz towar musi spełniać jeden warunek: musi cieszyć oko… czasem dodajemy do tego funkcjonalność, zawsze dobrą cenę!

Szukamy i promujemy wyroby polskich producentów, dobrej jakości i w dobrej cenie. Znajdziecie Państwo u nas szeroki wybór ręcznie wykonywanych i zdobionych towarów.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do współpracy sklepy, kwiaciarnie, hotele, restauracje, galerie, firmy dekoratorskie, sklepy sieciowe.

Reklamacje

Kontakt

Telefon:

  •   +48  501  021  440      
  •   (0 48) 22  218  45  35

MAIL: edem@edem.com.pl

Nasze punkty sprzedaży:

Wszystkie prawa zastrzeżone dla EDEM © 2016 Wykonanie: BlueParrot
Żadna część, jak i całość materiałów zawartych na tej stronie nie może być kopiowana i rozpowszechniania w jakiejkolwiek formie, włącznie z zamieszczaniem w Internecie bez pisemnej zgody autora. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie materiałów w całości lub w części bez tej zgody jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.